Зв'язок
    • Замовити розрахунок

      15% на потреби ЗСУ!

      Вкажіть Ваш мобільний і ми передзвонимо

      Прибирання квартир, будинків. Новобіличі. Миття вікон, хімчистка.

      Клінінг Новобіличі

      Клінінгові послуги. Новобіличі

      Новобіличі – старий спальний район на краю Києва, забудований приватними будинками та панельними багатоповерхівками. Виїжджаючи рано вранці з Новобіличів на роботу та повертаючись пізно ввечері, нема бажання витрачати сили та час на прибирання чи миття вікон. В кращому випадку це відкладається на вихідний, в гіршому «на потім». Клінінгова компанія «Уборочка Київ» готова взяти на себе цей тягар та полегшити ваше життя. Ми готові виконати як генеральне, так і прибирання після ремонту. Ми забезпечимо якісне миття вікон на Новобіличах будь-якої складності та на будь-якій висоті, а також професійну хімчистку м’яких меблів та ковроліну.

      Прибирання квартир, будинків. Новобіличі

      За мовити клінінг на Новобіличі дуже просто – залиште заявку на розрахунок на нашому сайті і наші менеджери вам докладно розкажуть: що входить в прибирання, як воно відбувається та яка ціна прибирання квартири від компанії «Уборочка Київ». Узгодивши всі деталі, очікуйте на приїзд мобільної клінінгової бригади, яка укомплектована всім необхідним обладнанням, інвентарем, витратними матеріалами та хімією. Через декілька годин роботи ваша квартира чи будинок засяє чистотою та наповниться свіжістю.

      Клінінгова компанія Уборочка Київ

      Чек-лист по пунктам різних типів прибирання можна переглянути за посиланнями:

      Наша клінінгова компанія працює по всій території Києва та Київської області. Замовити прибирання на Новобіличі вже на завтра можна на вулиці Академіка Булаховського, Генерала Наумова, Лісорубна, Підлісна, Гаршина, Рахманінова, Таращанська, Корсунська, Клавдієвська, Робоча, Олівська, Рубежівська, Гостомельська, Бахмацька та будь-яку іншу. Приберемо в таких житлових комплексах, як ЖК Сосновий Бор, ЖК Грюнвальд, ЖК Зелений мис, ЖК For You (4U) та інших новобудовах Новобіличів.

      ЦІНА

      Дякуємо! Вашу заявку відправлено! Ми зв'яжемось з Вами!